The MW Teck is a Mesquite Weekly Publication - A Famous Wolf Studio Media Production - Member of the Free Press Association of Nevada, USA

Een nieuw jaar - een nieuwe look - een nieuwe start .... Laten we beginnen met CES2024

Published on January 22, 2024 by Rudy (Hrothulf) Moertl  

We zijn hier weer op CES2024 met de creatieve contentmakers en de rest van de media. En dus beginnen we met CES2024 "Media Days" op 7 en 8 januari 2024 in Las Vegas met deze introductie.


CES 2024: Een glimp van de toekomst

CES 2024 ging van start met twee spannende mediadagen, waar honderden exposanten hun nieuwste innovaties en producten aan de pers en industrieanalisten lieten zien. Van slimme thuisapparaten tot draagbare technologie, van autonome voertuigen tot virtual reality, CES 2024 bood een blik op de toekomst van technologie en hoe die ons leven zal vormgeven.

Een van de hoogtepunten van de mediadagen was het CES Unveiled-evenement, waar meer dan 200 startups en opkomende bedrijven hun geavanceerde oplossingen voor enkele van 's werelds meest urgente uitdagingen presenteerden. Onder de deelnemers waren:

- **BioSense**, een biometrische sensor die stress, vermoeidheid en stemming kan detecteren door zweet en huidtemperatuur te analyseren. BioSense wil de geestelijke gezondheid en het welzijn verbeteren door gebruikers persoonlijke feedback en aanbevelingen te geven.

- EcoWave**, een golfenergieconvertor die de kracht van de oceaan kan gebruiken om schone en hernieuwbare elektriciteit op te wekken. EcoWave claimt de hoogste efficiëntie en laagste kosten te hebben van alle golfenergieapparaten op de markt en is van plan zijn technologie in te zetten op afgelegen eilanden en kustgemeenschappen.

- **Flyt**, een persoonlijk vliegapparaat dat één passagier tot 20 mijl kan vervoeren met snelheden tot 60 mph. Flyt gebruikt vier elektrische propellers en een slim vluchtcontrolesysteem om een veilige en leuke manier van reizen in de lucht te bieden. Flyt hoopt een revolutie teweeg te brengen in stedelijke mobiliteit en verkeersopstoppingen en vervuiling te verminderen.

- **Lumi**, een slimme lamp die interactieve inhoud op elk oppervlak kan projecteren. Lumi kan van elke muur, tafel of vloer een touchscreen maken en kan ook 3D hologrammen en augmented reality weergeven. Lumi kan worden gebruikt voor entertainment, onderwijs, gaming en communicatie.

- **Nura**, een neurale interface die het menselijk brein kan verbinden met elk apparaat. Nura gebruikt een niet-invasieve headset die hersensignalen kan lezen en schrijven, en een softwareplatform dat deze signalen kan vertalen naar opdrachten en feedback. Met Nura kunnen gebruikers computers, smartphones, robots en zelfs het brein van andere mensen besturen.

Het bovenstaande artikel is niet geschreven door de redacteur van MW of een andere menselijke persoon. Het artikel "CES 2024: Een blik in de toekomst" is geschreven door generative AI. De blik in de toekomst is niet langer een blik in de toekomst, het is een blik op vandaag... het heden! Deze realiteit is onthutsend, kantelt, kantelt en onvoorspelbaar met sociologische en culturele gevolgen die we nog nooit eerder hebben gezien.

Het heeft ALLES veranderd!
Ben JIJ er klaar voor!!!
CES 2024
De toekomst is altijd van ons. 2024 zal vol verwondering zijn. Het zal onze wereld opfleuren met een pad naar dingen die onze zintuigen zullen prikkelen, fascineren en verbeteren als nooit tevoren. We zullen een blik werpen op slechts een klein deel van de dingen die ons leven nu en in de nabije toekomst zullen veranderen. CES 2024 wordt opnieuw gehouden in Las Vegas en zal de aspiraties van onze wereld laten zien en een toekomstige wereldwijde gemeenschap portretteren die ons niet alleen zal verblinden en inspireren, maar ook onze levenservaringen zal verbeteren. CES 2024 Magic begint in januari 2024.

********
Alle opwinding gaat dit jaar over AI en we brengen je wat de leiders in de AI-industrie voorspellen voor de toekomst (niet de verre toekomst, maar voor morgen).
Houd deze ruimte in de gaten voor de toekomst van vandaag.